ONT-MOET ANDER ONDERWIJS Op 3 november in Soest

Onderwijs moet anders!

We organiseren dit jaar opnieuw de ‘ONT-MOET ANDER ONDERWIJS’ dag voor iedereen die ook ziet dat het anders moet in het onderwijs.

Thema 2019: PIONIERS aan het woord!

Het samenwerkingsverband ‘Vrij Onderwijs’ vindt het belangrijk dat de ontwikkeling van het kind het startpunt is binnen het onderwijs en dat de leerkracht vanuit zijn professionaliteit dit onderwijs vorm kan geven.

De opvoeding in het onderwijs dient vrij te zijn, voor de kinderen, de ouders én de leerkrachten. Want daar zijn we allemaal inmiddels mondig genoeg voor. Dát is het tijdperk waarin we leven.

Op de dag ‘ONT-MOET ANDER ONDERWIJS 2019’ hoor je wat er leeft en speelt. Je kunt erover met anderen in gesprek gaan en ons samenwerkingsverband ‘Vrij Onderwijs’ steunen om te groeien tot een expertise- centrum om nieuwe onderwijs-initiatieven te versnellen.

De derde editie van deze ’ONT-MOET DAG’ is voor iedereen die ook voelt en ziet dat we het anders willen in het onderwijs. Het maakt daarbij niet uit of het over bekostigd of particulier onderwijs gaat, over scholen of over andere initiatieven met ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen en jongeren.

Voor wie?

Naast ouders en leerkrachten nodigen we ook schoolbestuurders, schooldirecteuren en sociale ondernemers uit, kortom iedereen die ander onderwijs wil, of ander onderwijs wil helpen maken.

Meld je dan nu aan om ook deel te nemen aan de ‘ONT-MOET ANDER ONDERWIJS’ dag op zondag 3 november 2019 van 12:00 tot 17:00.

De locatie is de vergadercentrum ‘De Ruimte’ insingerstraat 39 in Soest.

LETOP: Tickets aan de deur kosten € 30,00 (We hebben maar plaats voor 200 mensen dus als deze online verkocht zijn, dan kun je geen ticket meer aan de deur kopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *